0735.555.500 | luni-vineri 10.00-19.00 | Livrare oriunde in tara 10 lei | Retur/Schimb 14 zile

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar beneficiarilor persoane fizice, beneficiarii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in vigoare referindu-se doar la persoanele fizice.

''Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatotului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor''.

Costurile de transport a retururilor sunt achitate intotdeauna de catre client conform OUG 34/2014.

Conditii care trebuie indeplinite pentru returul unui produs:

- PRODUSUL NU TREBUIE SA PREZINTE URME DE FOLOSIRE (TREBUIE SA FIE IN ACEEASI STARE IN CARE A FOST PRIMIT) . PRODUSUL TREBUIE PROBAT IN INTEROR, PE O SUPRAFATA CURATA!

- CUTIA PRODUSULUI RETURNAT TREBUIE IMPACHETATA INTR-O FOLIE PROTECTOARE ASTFEL INCAT SA NU SUFERE DETERIORARI PE TIMPUL TRANSPORTULUI!

Pasii de urmat pentru returnarea unui produs sunt:

1. Trimiteti un email la adresa contact@gentlemanshoes.ro pentru a anunta returul. Acest email trebuie sa contina :

- numele dvs. 

- numarul de comanda.

- un numar de contact 

- produsul/produsele pe care doriti sa le returnati

- un cont bancar in care se vor restitui banii (24 caractere)

Veti primi un raspuns din partea noastra in termen de 14 zile lucratoare.

2. Dupa ce primiti raspuns la email-ul trimis ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie sau ambalat intr-o folie/coala protectoare astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!

3. puteti trimite dvs. coletul cu curierul cu care ati primit coletul sau daca doriti putem  trimite un curier pentru a ridica coletul de la dvs in 1-2 zile lucratoare dupa ce ati primit confirmarea inregistrarii returului. 

NU se vor lipi cu scotch sau alt adeziv ambalajele (cutiile) produselor ! Va rugam sa  ambalati (asa cum le-ati primit) intr-o punga sau cu hartie astfel incat cutia sa nu fie deteriorata! In cazul in care cutia este deteriorata din cauza scotch-ului se va retine o taxa de 10 lei pentru inlocuirea ambalajului!

La expeditor treceti datele dvs : nume, adresa si numar de telefon iar la destinatar datele noastre :

Destinatar : www.gentlemanshoes.ro

Adresa : str. Zamfir Arbore nr. 4 cam.1 sector 2 Bucuresti

Telefon : 0735.555.500 

NU SE VA TRECE NICIO SUMA RAMBURS! BANII SE RETURNEAZA NUMAI INTR-UN CONT BANCAR!

ORICE COLET CU RAMBURS VA FI REFUZAT!

RETURURILE SE FAC DOAR PRIN INTERMEDIUL CURIERULUI  (cheltuielile de retur cor suportate exclusiv de catre client) 

VA RUGAM SA NU EXPEDIATI RETURUL INAINTE SA ANUNTATI PE EMAIL!

COLETE NU SE LIVREAZA SAU RETURNEAZA PRIN POSTA ROMANA! ORICE COLET TRIMIS PRIN POSTA ROMANA NU VA FI RIDICAT!

RETURNAREA BANILOR NU SE FACE PRIN POSTA ROMANA.

Restituire bani

In urma cererii de retur, a primirii coletului returnat si a indeplinirii conditiilor de retur, www.gentlemanshoes.ro va returna numai in contul IBAN furnizat la trimiterea cererii de retur, valoare integrala a produselor returnate termenul maxim de rezolvare find 30 de zile. de obicei returnarea banilor se face aproximativ in 10-14 zile taxele de curier find suportate exclusiv de client! 

Banii NU se vor returna prin posta romana!

OUG 34/2014 privind protectia consumatotilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Art. 8 ''In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile Art.7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator." De obicei returnarea banilor se face in maxim 10 zile lucratoare.

Va multumim!

Echipa gentlemanshoes.ro


Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cosul de cumparaturi. Aveti un produs in cosul de cumparaturi.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda