Selectati motivul:
Vreau schimb cu acelasi produs, dar alta marime.

1. Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste, stati linistit(a) :) NU VA PANICATI...SUNTEM AICI PENTRU A VA AJUTA.

2. Daca sunteti la primul retur, DUMNEAVOASTRA TRIMITETI PRIN CURIER PRODUSUL (pe cheltuiala dvs.),iar noi vom trimite GRATUIT COLETUL CATRE DUMNEAVOASTRA.

3. Contactati un serviciu de curierat rapid (fara Posta Romana si fara GLS*-firma de curierat prin care ati primit coletul) pentru a trimite coletul (recomandam urmatoarele firme de curierat, in aceasta ordine: Fan Curier, Urgent Cargus, DPD sau orice alta firma de curierat rapid)

4.Pentru schimburi ulterioare de marimi sau produse, va fi necesar sa platiti dumneavoastra transportul (tur-retur).

PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

TREBUIE SA NE NOTIFICATI INTENTIA DUMNEAVOASTRA PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE MAI JOS(in maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului).

IMPORTANT: Dupa completarea formularului, puteti proceda pentru trimiterea coletului catre noi, doar daca au trecut mai putin de 14 zile calendaristice din momentul livrarii coletului.

*Firma de curierat GLS nu lucreaza cu persoane fizice si de aceea nu ne puteti returna un colet prin aceasta firma.

Vreau schimb cu un produs diferit.
Diverse.

*Toate campurile sunt obligatorii! Multumim ca ati ales Gentlemanshoes.ro


Str. Zamfir Arbore nr 4 sect. 2

Telefon contact: 0735.555.500 / (0376) 445 555

Email: office@gentlemanshoes.ro

Program relatii cu clientii: 10:00-19:00

Va multumim pentru ca ati ales gentlemanshoes.ro