0735.555.500 | luni-vineri 10.00-18.00 | Livrare oriunde in tara 20 lei | Retur/Schimb 30 zile

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificata de client in formularul de comanda. Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat GLS (doar pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii).

CAT COSTA LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 16 lei, valabila in orice localitate din Romania.

IN CAT TIMP IMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate in termen de maxim 1-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pe e-mail, insa ne straduim sa livram cat mai repede posibil. Exceptie fiind perioada de Black Friday unde termenul de livrare poate ajunge si la 5-6 zile lucratoare.

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate doar daca acestea nu prezinta urme de uzura, sunt in ambalajul original sau intr-un alt ambalaj la fel de rezistent si aveti toate documentele cu care acestea v-au fost livrate, si doar daca au trecut mai putin de 14 zile de la livrarea comenzii.

IN CAT TIMP IMI PRIMESC BANII INAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR (in lei) si se va realiza in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului de catre magazinul on-line www.gentlemanshoes.ro

POT ANULA O COMANDA?

Da, puteti anula o comanda. Anularea comenzii se poate face fie telefonic, fie prin intermediul formularului din pagina de contact, fie printr-un e-mail la adresa: contact@gentlemanshoes.ro in care va rugam sa ne specificati numarul comenzii.


Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cosul de cumparaturi. Aveti un produs in cosul de cumparaturi.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda