0735.555.500 | luni-vineri 10.00-18.00 | Livrare oriunde in tara 20 lei | Retur/Schimb 30 zile

1. Alegerea produselor

Prin intermediul meniului din partea de sus a paginii veti naviga la categoria de produse dorita, apoi va veti folosi de filtrele din partea stanga a paginii pentru a vizualiza produsele cu caracteristicile dorite de dumneavoastra.

O alta modalitate este folosirea casetei de cautare din partea superioara a paginii.

2. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

Dupa ce v-ati hotarat asupra modelului dorit, urmeaza adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Intai veti alege marimea care vi se potriveste (pentru asta va rugam sa cosultati Tabelul de marimi), selectati apoi cantitatea dorita, apoi apasati butonul Adauga in cos.

3. Cosul de cumparaturi

Dupa selectarea produselor dorite se va verifica existenta acestora in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi veti putea adauga sau anula produse din comanda in curs.

Daca doriti sa cumparati si alte produse, puteti naviga mai departe printre categorii sa va alegeti si altceva, cosul de cumparaturi va ramane salvat.

Creand cont de client, astfel atunci cand plasati urmatoarele comenzi nu veti fi nevoit sa completati toate datele de facturare si livrare, si veti fi tinut la curent cu promotiile si noile produse aflate pe site.


Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cosul de cumparaturi. Aveti un produs in cosul de cumparaturi.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda