0735.555.500 | luni-vineri 10.00-18.00 | Livrare oriunde in tara 20 lei | Retur/Schimb 30 zile

Schimbul produselor

In cazul in care doriti sa schimati produsul/produsele  va rugam sa plasati o noua comanda iar in campul "observatii" sa specificati ce produs doriti sa schimbati  din prima comanda.

Noi vom expedia cea de-a doua comanda Cu Optiunea Colet la schimb iar in momentul livrarii veti preda curierului produsul/ produsele din prima comanda  Pentru schimbul produselor se va achita o taxa de 30 de lei (practic veti achita taxele de tur retur a coletului Exclusiv firmei de curierat) Taxa de schimb se plateste indiferent de valoarea comenzii. Schimbul produselor se face in termen de 14 zile lucratoare.

Conditii care trebuie indeplinite pentru schimbul unui produs:

- PRODUSUL NU TREBUIE SA PREZINTE URME DE FOLOSIRE (TREBUIE SA FIE IN ACEEASI STARE IN CARE A FOST PRIMIT) . PRODUSUL TREBUIE PROBAT IN INTEROR, PE O SUPRAFATA CURATA!

- CUTIA PRODUSULUI RETURNAT TREBUIE IMPACHETATA INTR-O FOLIE PROTECTOARE ASTFEL INCAT SA NU SUFERE DETERIORARI PE TIMPUL TRANSPORTULUI!

La expeditor treceti datele dvs : nume, adresa si numar de telefon iar la destinatar datele noastre :

Destinatar : www.gentlemanshoes.ro

Adresa :  Str. Zamfir Arbore nr 4 sect. 2 Bucuresti

Telefon :  0735.555.500 / (0376) 445 555‬

Va rugam sa nu trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati inainte de a ne anunta!

Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire! Produsul nu trebuie sa fie purtat! Produsele se pot schimba in termen de 14 zile de la primirea lor!

In cazul in care produsul are un defect trebuie  sa ne anuntati in termen de 3 zile de la primirea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Produsele trebuie returnate in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele originale.

NU se vor lipi cu scotch sau alt adeziv ambalajele (cutiile) produselor ! Va rugam sa  ambalati (asa cum le-ati primit) intr-o punga sau cu hartie astfel incat cutia sa nu fie deteriorata!

Va multumim!

Echipa gentlemanshoes.ro


Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Sunt 0 produse in cosul de cumparaturi. Aveti un produs in cosul de cumparaturi.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda